Friday, October 20, 2006

mohon maaf lahir batin

ngaturaken sugeng riyadi, minal aidzin wal fa idzin, sedaya lepat nyuwun pangapunten.
happy lebaran, everybody!

2 comments:

kidi said...

kulo njih kathah lepat, pak lik.....
ngaturaken sugeng riyadi, nyuwon pangapunten,
nuwon

matahari said...

inggih, kula nggih kathah kalepatanipun, mbah. nyuwun gungging samudra pangaksami...