Friday, October 31, 2008

SMS is Silaturahmi

On a hot October 14th, an SMS inboxed my cellphone. Ah, my dear Sugie_hmum… eh, Sugie_hapik is on the other part of the island.

Sugie_hapik : Hei… I’m on my way to Batavia :)
Matahari : Wow! Ada kursus lagi dari Kompas? Bareng Bimbim?
Sugie_hapik : Uji kompetensi naik tingkat jadi peneliti muda sesi wawancara (semoga lulus!) Yup, ma Bimbim nginep di Santika. Tetapi kali ini kamu ga bisa datang dengan bawa skantong cemilan berharap ngobrol semaleman hahaha…
Matahari : Hmmm, I wonder why…
Sugie_hapik : Not because there is a husband. It’s because a ring in my finger. Hehehehe, ga penting banget. Aku balik 16 pagi. Kabar2 aja sapa tau bisa just stopping by.
Matahari : Lho, who said anything about you? I thought Bim brings his wife. Are you sure it’s just the ring, not the thing called love and commitment?
Sugie_hapik : Hihihihi, nope, no couples this time. Just a thing that symbolize everything (or anything). But it’s OK to go out late at night with someone’s wife :P

Jah, I thought the true phrase is “laki-laki baik-baik gak kluyuran malam-malam sama istri-istri orang”*. Oh, Mr. Husband, something is wrong with your wife’s head.

*A gentleman never go out late with anyone’s wifes

3 comments:

osvia said...

Well, a virgin go out at night with someone's husband. How bout that, Lon?

sugieh said...

heueheuheuehueheu...helo, Mr Loni yang sekarang jadi lebih sensitif (banyak) kalo ada yang ngomong tersangkut "komitmen resmi bernama pernikahan" hihihi

Luthvi said...

ayo ayo kapan nikahmu?

bukankah sudah ditunggu-tunggu?

Apa masih mau cari medali laen sebelum dapet medali pernikahan?? atau malah mau bikin medali buat orang yang nikah duluan?